Oplev kulturen i hjertet af Danmark

Foto: Jens Hasse

Odder har trods sin størrelse et bredt udvalg af kulturelle begivenheder. Området har stolte traditioner for at tilbyde spændende aktiviteter for byens borgere og gæster.

Kulturoplevelser, der er værd at rejse for

Odder Museum

Byens museum har foruden dets faste udstillinger en række begivenheder, som alle kan melde sig til. Ofte foregår disse udendørs med naturvejleder, som fortæller om stedets historiske betydning.

Odder Bibliotek

På det lokale bibliotek kan du deltage i tematiserede arrangementer for både store og små. Flere af begivenhederne er af kreativ karakter, hvor du deltager aktivt – og tit kan du tage hjemmelavede kreationer med hjem.

Galleri Mynster

Hos Galleri Mynster på Alrø kan du jævnligt komme til hus-koncerter. Tine Mynster er spillende vært, mens skiftende gæstemusikere står for sangen.

Spektrum Odder

Koncerter, sportsbegivenheder og svømmehal. Spektrum er hjemmebane for byens store begivenheder.

Brandbygegaard

Brandbygegaard og Vinhuset Kvist & Vitus indbyder til levende musik og til at få et indblik i livet og produktionen på gården.

Se flere begivenheder i kalenderen

Foto: Brandbygegaard

Fornem den levende kulturhistorie i Odder

Odder rummer mange smukke bygningsværker. Imponerende herregårde, gamle landsbykirker og smuk arkitektur i bybilledet. Det vidner om et område rigt på historie.

Herregårde

Foto: Jens Hasse

Kirker

Foto: Jens Hasse

Betagende bygningsværker

Foto: Dennis Plougmann

Det kulturelle Østjylland

Odder ligger i den del af det østjyske, der excellerer i kultur. Aarhus har tidligere været udnævnt til europæisk kulturhovedstad, og i Horsens kan du opleve de største koncerter, museer i international klasse og sport på højeste niveau.