VisitOdder
FAr og datter leger i vandet ved Saksild Strand

Strande ved Odderkysten

Find badetøjet frem og hop i bølgen blå! Strandene ved Odderkysten ligger oftest i læ for vinden og har lavt, roligt vand. Her er mange kilometers uafbrudt sandstrand, campingpladser med gode faciliteter, lækre sommerhusområder og charmerende kystbyer. 

Velkommen til nogle af Danmarks bedste strande

De hvide sandstrande næsten uden sten og det lyse vand er i en klasse for sig. Og rundt om stranden kan du nemt klæde om eller komme på toilettet. Selv om østkysten bliver omtalt som den blide og børnevenlige, når det gælder badning, er her ikke kedeligt. Med hyggelige campingpladser og sommerhusområder, aktiviteter i de charmerende kystbyer og hurtig adgang til shopping er Odderkysten et oplagt mål for din næste ferie.

Samtidig er der ikke langt til store byer som Aarhus og Horsens samt attraktioner som FÆNGSLET, LEGOLAND® og Moesgaard.

Livreddere i livreddertårn på Saksild Strand

Vi anbefaler en uges ferie i Odder, så du selv kan teste strandene. Book fx et feriehus hos Feriepartner Odder-Juelsminde eller overnat i telt hos Saksild Strand Camping. Se dine mange muligheder nederst på siden.

Tag bar' børnene med

Far og datter går hånd i hånd på Saksild Strand

5 børnevenlige strande ved Odderkysten

Strande ved Odderkysten

Liste
Kort

Inspiration til overnatning ved Odderkysten

Hver strand har sin egen campingplads ved Odderkysten. Og du finder tusindvis af sommerhuse ned til stranden, der venter på at få besøg af ferielystne familier.

Telt ned til vandet ved N.F.J. Naturistcamping ved Kysing Strand

Campingpladser lige ned til stranden

Sommerhus fra DanCenter ved Odder

Book feriehus ved Odderkysten