Strande ved Odderkysten

Foto: Dennis Plougmann

Find badetøjet frem og hop i bølgen blå! Strandene ved Odderkysten ligger oftest i læ for vinden og har lavt, roligt vand. Her er mange kilometers uafbrudt sandstrand med adskillige Blå Flag strande, campingpladser med gode faciliteter, lækre sommerhusområder og charmerende kystbyer. 

Velkommen til nogle af Danmarks bedste strande

De hvide sandstrande næsten uden sten og det lyse vand er i en klasse for sig. Og rundt om stranden kan du nemt klæde om eller komme på toilettet. Selv om østkysten bliver omtalt som den blide og børnevenlige, når det gælder badning, er her ikke kedeligt. Med hyggelige campingpladser og sommerhusområder, aktiviteter i de charmerende kystbyer og hurtig adgang til shopping er Odderkysten et oplagt mål for din næste ferie.

Samtidig er der ikke langt til store byer som Aarhus og Horsens samt attraktioner som FÆNGSLET, LEGOLAND® og Moesgaard.

Vi anbefaler en uges ferie i Odder, så du selv kan teste strandene. Book fx et feriehus hos Feriepartner Odder-Juelsminde eller overnat i telt hos Saksild Strand Camping. Se dine mange muligheder nederst på siden.

Strande med blåt flag er din garanti for gode forhold

Går du en tur langs Odderkysten fra Hou til Rude Strand, vil du støde på adskillige blåfarvede flag. Blå Flag er en international milljømærkningsordning, som sikrer gode oplevelser ved strand og havn. Det giver dig sikkerhed for, at badevandet er rent, at der er gode faciliteter ved stranden, og at service og sikkerhed på strandene er i top.

På Saksild Strand i sommerperioden er livreddertårnet bemandet af livreddere, som holder et vågent øje med dig og familiens yngste.

Blå Flag-begivenheder ved Odderkysten

Foto: Roald Kramer

Kan jeg tage hunden med på stranden?

Foto: Mette Johnsen

Tag bar' børnene med

5 børnevenlige strande ved Odderkysten

Foto: Dennis Plougmann

Strande ved Odderkysten

Liste
Kort

Inspiration til overnatning ved Odderkysten

Hver strand har sin egen campingplads ved Odderkysten. Og du finder tusindvis af sommerhuse ned til stranden, der venter på at få besøg af ferielystne familier.

Campingpladser lige ned til stranden

Foto: N.F.J Naturistcamping

Book feriehus ved Odderkysten

Foto: DanCenter