Odderkysten er liv og glade dage ved vandet

Foto: Dennis Plougmann

Det er sommer, og vintertøjet er for længst pakket væk. Temperaturen stiger. Du har endelig ferie fra arbejdet. Kysten kalder på dig. Kan du mærke det? Se at få pakket dine og børnenes kufferter med badetøj og solcreme. Odderkysten glæder sig til at tage imod dig!

Udforsk Jyllands østkyst

Kan du mærke det? Det klare badevand kalder på dig! Få så pakket dine og børnenes kufferter med badetøj og solcreme i en fart, for Odderkysten og spektakulære oplevelser venter på dig.

Besøg østkystens mest børnevenlige strande

Odderkysten kan prale af mange gode badestrande, hvor familiens yngste vil elske at slå sig løs i vandkanten. På én lang kyststrækning er der hele fem Blå Flag-strande. En af dem er Saksild Strand, som er blandt Danmarks bedste og mest børnevenlige.

Strandene ved Odderkysten

Foto: Feriepartner Odder-Juelsminde

De 5 mest børnevenlige strande ved Odderkysten

Odders strande er perfekte for børnefamilier. Det stille vand og blødeste sand gør nemlig Odderkysten helt ideel til en badeferie. Samtidig sikrer områdets strande med blåt flag høj kvalitet, sikkerhed og service. Hvad venter du på? Kom og byg sandslotte med os!

Tag hunden med på stranden

Odder-området er velsignet med mange skønne strande. På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end at drage ned til kysten og køle ned i bølgen blå. Og den mulighed skal menneskets bedste ven naturligvis også have. Vi giver dig overblik over regler for færdsel med hund på stranden.

Saksild - meget mere end østkystens bedste strand

Saksild hører til landets bedste strande. Den er lavvandet, har ingen strøm og ingen sten, hvilket gør den ekstremt børnevenlig. Vi kan godt forstå, at sandstranden lokker dig hertil, men Saksild-området byder på meget mere end bare det.

Hop let omkring i vores skønne østjyske øhav

Snyd ikke dig selv for øhop til små unikke og stemningsfulde øer ud for kysten ved Odder og Hou.

Tunø

Foto: Impuls Film

Alrø

Foto: Jens Hasse

Øhop

Foto: Odder Kommune

Forfriskende aktiviteter ved det blå hav

Den skønne kyst kan bruges til meget andet end solbadning. Stranden ser også flot ud fra en havkajak eller kano. Du kan også smide snøren i vandet og fange aftensmaden.

Skønne stunder i havkajak ved Odderkysten

To smukke fjorde og det rolige vand gør Odder ideel for udflugter til vands – kano eller kajak. Kysten kalder på dig her i det blå Østjylland.

Lystfiskeri ved Odderkysten

Hele 71 kilometer kyststrækning giver optimale betingelser for kystfiskeri ved Odderkysten. Derfor kan vi kun opfordre dig til at sætte madding på krogen og skynde dig ud til de bedste hotspots, hvor mulighederne for at få noget på krogen er bedst.

For børnene: Lad familiens yngste prøve kræfter med krabbefangst ved havnene i Norsminde og på Tunø. Sæt madding på en pind, og se om der er bid ved krabbebroerne.

Nyd stemningen på de hyggelige havne

Mellem strandene ligger travle lystbådehavne. Her kan du sætte tænderne i en lækker fiskefrikadelle ved havnekajen eller måske en is, mens du nyder synet af de flotte sejlbåde.

Hou

Foto: Jens Hasse

Norsminde

Foto: Jens Hasse

Sejlerliv

Foto: Edith Derdau

Sov i et af områdets 2500 feriehuse

Foto: Niclas Jessen

Bliver det strandvejr i morgen?

Tjek den aktuelle vejrudsigt hos DMI.