Odderkysten er liv og glade dage ved vandet

Foto: Dennis Plougmann

Det er sommer, og vintertøjet er for længst pakket væk. Temperaturen stiger. Du har endelig ferie fra arbejdet. Kysten kalder på dig. Kan du mærke det? Se at få pakket dine og børnenes kufferter med badetøj og solcreme. Odderkysten glæder sig til at tage imod dig!

Udforsk Jyllands østkyst

Kan du mærke det? Det klare badevand kalder på dig! Få så pakket dine og børnenes kufferter med badetøj og solcreme i en fart, for Odderkysten og spektakulære oplevelser venter på dig.

Besøg østkystens mest børnevenlige strande

Odderkysten kan prale af mange gode badestrande, hvor familiens yngste vil elske at slå sig løs i vandkanten. På én lang kyststrækning er der hele fem Blå Flag-strande. En af dem er Saksild Strand, som er blandt Danmarks bedste og mest børnevenlige.

Hop let omkring i vores skønne østjyske øhav

Snyd ikke dig selv for øhop til små unikke og stemningsfulde øer ud for kysten ved Odder og Hou.

Forfriskende aktiviteter ved det blå hav

Den skønne kyst kan bruges til meget andet end solbadning. Stranden ser også flot ud fra en havkajak eller kano. Du kan også smide snøren i vandet og fange aftensmaden.

For børnene: Lad familiens yngste prøve kræfter med krabbefangst ved havnene i Norsminde og på Tunø. Sæt madding på en pind, og se om der er bid ved krabbebroerne.

Nyd stemningen på de hyggelige havne

Mellem strandene ligger travle lystbådehavne. Her kan du sætte tænderne i en lækker fiskefrikadelle ved havnekajen eller måske en is, mens du nyder synet af de flotte sejlbåde.

Bliver det strandvejr i morgen?

Tjek den aktuelle vejrudsigt hos DMI.