Saksild - meget mere end østkystens bedste strand

Foto: Feriepartner Odder-Juelsminde

Saksild hører til landets bedste strande. Den er lavvandet, har ingen strøm og ingen sten, hvilket gør den ekstremt børnevenlig. Vi kan godt forstå, at sandstranden lokker dig hertil, men Saksild-området byder på meget mere end bare det.

Danmarks ældste minigolfbane lige ved sommerhuset

Midt mellem områdets feriehuse ligger en populær aktivitet for børn og barnlige sjæle. Områdets minigolfbane emmer af historie og aktivitet. Det er nemlig Danmarks ældste. En sjov og hyggelig leg for hele familien at dyste på den gamle bane.

I caféen kan stedets populære is eller lidt søde sager gøre det ud som belønning (eller måske trøstepræmie) efter opgøret. I sommerperioden arrangeres der af og til koncerter og andre begivenheder, så du kan være stensikker på, at der summer af liv.

Overnat i feriehus og få det hele med

Langs med stranden ligger et bredt tæppe af kystnære feriehuse – få skridt fra det hvide sand, men alligevel i et roligt område afskærmet fra stranden og præget af fuglefløjt og duften af grill. Indkøbsmuligheder og spisesteder er kun en kort gåtur væk, og området egner sig særdeles godt til vandreture i naturen.

Der er hundredvis af sommerhuse til leje ved Saksild Strand og de nærliggende strande Rude Strand og Dyngby Strand. Vi anbefaler, at du tjekker dem ud.

Feriepartner Odder-Juelsminde

Foto: Niclas Jessen

NOVASOL Odder - Juelsminde

Hos NOVASOL finder du et stort og alsidigt udvalg af sommerhuse i området omkring Odder og Juelsminde. Nyd en afslappende ferie ved østkystens skønne, børnevenlige strande, hvor du aldrig er langt fra Jyllands store oplevelser.

DanCenter

Kunne du tænke dig at holde ferie i sommerhus ved de børnevenlige strande langs den jyske østkyst? DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse ved populære feriebyer som Juelsminde og Saksild.

Indkøbsmuligheder lige ved døren

Spisesteder, strandshops, is, brød og specialforretninger. Saksild byder på lidt af hvert. Og skulle du alligevel mangle det perfekte outfit eller den helt rigtige avocado, så ligger Saksild kun 10 kilometer fra handelsbyen Odder og 20 kilometer fra Aarhus.

Strandshoppen

Udstyr til din strandtur Strandshoppen ved Saksild Strand er din strandnære butik og ven i nøden, når du er i sommerhus ved kysten eller tilbringer en dag ved stranden. Du finder en kiosk og en sportsafdeling i én og samme butik. Uanset om du mangler morgenbrød til familien, snacks t...

Bagergården i Saxild

Hos Bagergaarden i Saxild venter et lækkert udvalg af friskbagt brød og kager. Ud over bagerafdelingen kan du finde dagligvarer i minimarkedet som frisk kød, frugt og grønt, is, mælkeprodukter, slik, kolonial, vin, øl og vand osv... Har du travlt kan du benytte drive in vinduet.

Stribevis af oplevelser i nærheden

Indrømmet – Saksild er ikke verdens største by. Selv om der er skønt i Saksild, er det også værd at opleve noget af alt det skønne i nærområdet. Ved Saksild er der et langt stykke af uafbrudt strand, som går hele vejen til Hou (8 km). Flere Blå Flag-strande er et besøg værd, og i byen Hou er den maritime stemning ved lystbådehavnen et must. Odders attraktioner og byliv eller skønne gårdbutikker og spisesteder på landet er der heller ikke langt til.

Fru Møllers Mølleri

Et besøg hos Fru Møller er en helstøbt oplevelse. Kom forbi og se gårdens dyr helt tæt på, tag en pause og træk vejret dybt ned i maven. Gå ombord i gårdbutikkens og restaurantens specialiteter og fantastiske råvarer. Det er ægte jord til bord.

Vidste du, at Saksild Strand Camping udlejer mange forskellige slags cykler inklusive elcykler og børnecykler. Hør dem gerne i forvejen, hvad der kan lade sig gøre.

De 5 mest børnevenlige strande ved Odderkysten

Odders strande er perfekte for børnefamilier. Det stille vand og blødeste sand gør nemlig Odderkysten helt ideel til en badeferie. Samtidig sikrer områdets strande med blåt flag høj kvalitet, sikkerhed og service. Hvad venter du på? Kom og byg sandslotte med os!

Oplevelser ved Saksild

Liste
Kort