VisitOdder
Mand på cykel ved udsigtshøjene ved Horsens Fjord

Cykelruter ved Odder

Odderkysten er det perfekte valg til cykelferie. Her er mange ruter i varieret landskab, der går gennem fladt landskab ved kysten, kuperede skovområder og bølgende marker. Flere af ruterne er skiltede og tager dig forbi områdets oplevelser. Find cyklen frem, og tramp i pedalerne med os. 

Tohjulede oplevelser i sigte

Odder-området byder på skøn natur og kulturelle oplevelser bedst oplevet fra en cykelsadel. Kulturringen er en 500 kilometer lang skiltet cykelrute med fokus på netop denne kombination. Ruten er delt op i flere end 20 etaper og går forbi attraktioner, kulturhistoriske perler, byer, øer og smukke naturområder. Tre af disse etaper går igennem Odder.

Tag cyklen rundt om Horsens Fjord med cykelfærgen

Horsens Fjord er en af Danmarks smukkeste. Langs kysten ligger skønne stier i varieret natur, der egner sig storslået til cykelture. Faktisk er det muligt at komme hele vejen rundt om fjorden via ø-hop. Først cykler du til Alrø via en dæmning. Fra Alrø går den lille hyggelige cykelfærge, der sejler til Hjarnø, hvorfra du kan komme videre til fjordens modsatte side med Hjarnøfærgen. Den dejlige tur rundt om fjorden er på 52 kilometer og kan med fordel klares over to dage med en overnatning – enten i Odder eller Horsens.

Cykelruter omkring Odder

Liste
Kort

Spørgsmål og svar om cykling