Saksild Strand er en populær børnevenlig strand

Saksild Strand

Foto: Dennis Plougmann
Aktiviteter
Strande og udendørsbade
Saksild Strand er kendt som en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande, og det er ikke uden grund. Her er det reneste vand og babyblødeste hvide sand, og mange har stranden som deres yndling. De rolige omgivelser bliver suppleret af gode toiletforhold, livreddertårn, dejlige isboder, spisesteder og kort afstand til campingplads og sommerhuse.
Adresse

Saksild

8300 Odder

Kontakt

I Saksild er der god plads til solbadning og dejlige dyp

Hvis du er til strande, er du kommet til det helt rigtige sted. Langs Odderkysten er der badeoplevelser af enhver slags. God plads til at nyde lange gåture i vandkanten og tage en afkølende dukkert, når solens stråler prikker i huden. En af de måske mest berømte af slagsen er Saksild Strand.

Ta' hele familien under armen, og nyd den fantastiske, børnevenlige sandstrand, hvor både sand og vand er blødt og lækkert. Parkering få meter fra stranden og en etableret sti til barnevogne og kørestole sikrer, at alle kan være med!

 

Blåt flag gør dig tryg

Stranden er Blå Flag-strand, hvilket garanterer, at der er helt styr på toiletter, omklædning og rent badevand. Desuden står trænede livreddere klar hele sommeren til at hjælpe med alt fra bistik og hedeslag til redning i vandet. Se efter det rød- og hvidstribede livreddertårn.

 

Tag bare børnene med

Lavt vand og det fineste sand er perfekt til selv de mindste vandhunde, der kan bade uden at blive vippet omkuld af de store bølger. Husk skovl og spand, når der skal bygges sandslotte – på den brede strand er der nemlig plads nok til, at ungerne kan tumle og boltre sig. Eller more sig med gyngestativet, der har udsigt direkte til det smukke hav.

Som prikken over i'et disker Ishuset Saksild op med de fineste is. Her kan man også købe mad, hvis sulten melder sig.


Det kan du også lave ved stranden

Strandshoppen udlejer paddleboards og kajakker.

Og inden turen igen går hjemad, ligger Danmarks ældste minigolfbane blot et stenkast fra stranden.

 

Kan andre strande friste?

Odderkysten byder på mange flotte strande. Den lækre Saksild Strand strækker sig faktisk hele 8 kilometer mod syd til færgebyen Hou. Få et overblik over områdets mange strande her.

Adresse

Saksild

8300 Odder

Facilities

Tildelt Blå Flag

Borde/bænke

Børnevenlig strand

Kiosk

Livredder i sommerperioden

Parkeringsplads i nærheden

Rampe for kørestolsbrugere

Toilet

Velegnet til kitesurfing

Velegnet til windsurfing

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitOdder