Tunøfærgen sejler mellem Hou og Tunø

Tunøfærgen - Hou-Tunø

Foto: VisitOdder
Transport
Færgeruter
Adresse

Havnegade 4b, Hou

8300 Odder

Website

Hjemmeside

Frem til d. 10. maj 2020 er der på grund af coronakrisen kun adgang for 35 passagerer pr. sejlads på Tunøfærgen. Generelt er opfordringen til sommerhusejere, sejlere og andre gæster, at de slet ikke besøger øen i de kommende uger. 

 

Hou-Tunø færgen sejler mellem fastlandet og Tunø. Tunø ligger cirka 10 kilometer ud for den jyske østkyst og turen over tager cirka 55 minutter. Fartplan kan ses på færgens hjemmeside.

Book billet her

Tunø er en bilfri ø. Det betyder, at det ikke er muligt at få sin bil med til Tunø, medmindre man har en særtilladelse. Denne tilladelse kan søges hos overfartslederen. Færgen kan dog fragte varebiler - der skal ikke søges tilladelse til én håndværker i varevogn. Overfartslederen kan give særtilladelse til handicapbiler, og det er beboerforeningen, der skal give tilladelse til personbiler.

Færgen sejler året rundt med to daglige afgange. Udenfor sæsonen er der også to afgange dagligt, så det altid er muligt at besøge den skønne ferieø i Kattegat. I forbindelse med Tunø Festival er der ekstra særafgange, så de mange gæster kan komme frem og tilbage. 

På Tunøfærgen er der hyggelige siddearealer, og det er muligt at købe kaffe, sodavand og slik i automater. 

 

Adresse

Havnegade 4b, Hou

8300 Odder

Facilities

Danmark

Cykler

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitOdder